Πρόγραμμα μεταβολικής ενεργοποίησης και τεστ μεταβολικού προφίλ

Το πρόγραμμα Μεταβολικής Ενεργοποίησης αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη μέτρηση, κατανόηση και ενεργοποίηση του μεταβολισμού μας, με πολλαπλά οφέλη ως προς την καύση του λίπους και την απώλεια βάρους και ως προς σημαντικούς δείκτες υγείας, όπως την αρτηριακή πίεση, το σάκχαρο και την ινσουλίνη, την περίμετρο της μέσης και τη χοληστερίνη.
Το τεστ μεταβολικού προφίλ γίνεται με το τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα CPET της εταιρίας COSMED. Αυτό μετρά τις ακριβείς καύσεις του βασικού μας μεταβολισμού και το βαθμό στον οποίο καίμε λίπος και υδατάνθρακες στο σώμα μας, μέσω της ανάλυσης των αερίων των εκπνοών. Εξελίσσοντας τη διαδικασία, στο Metabolic Lab δημιουργήσαμε ένα πρωτόκολλο που μετρά τον μεταβολισμό σε κατάσταση ηρεμίας, τις καύσεις που κάνουμε και το ενεργειακό υπόστρωμα που χρησιμοποιούμε σε βασικές, καθημερινές δραστηριότητες, δηλαδή όταν καθόμαστε, όταν περπατάμε σε ήπιο ή πιο ζωηρό ρυθμό και όταν αθλούμαστε.

Το πρόγραμμα διατροφής

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων του CPET και τις ανάγκες του εξεταζόμενου, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το ιστορικό του και πιθανές ιατρικές παθήσεις/φαρμακευτικές αγωγές, διαμορφώνεται ένα ολοκληρωμένο και απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τον εξεταζόμενο να ρυθμίσει το αίσθημα της πείνας και την ανάγκη για γλυκά, να ισορροπήσει το σωματικό λίπος και να ρυθμίσει το σωματικό βάρος, με αποτέλεσμα περισσότερη ευεξία και καλύτερη υγεία.
Μάθετε περισσότερα για την προσέγγισή μας εδώ.

Κόστος πρώτης επίσκεψης: € 90
Κόστος επαναληπτικών επισκέψεων: € 50
Επανάληψη του τεστ μεταβολικού προφίλ: € 70