Η προσέγγισή μας

Στο Metabolic Lab, η προσέγγισή μας για την επίτευξη της καλής υγείας μέσα από τη διατροφή και την κίνηση είναι πολυεπίπεδη. Επικεντρωνόμαστε σε πρακτικές λύσεις, με στόχο τη ρύθμιση του μεταβολισμού, την ισορροπία του οργανισμού και την ευεξία των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Οι πυλώνες της φιλοσοφίας και των προγραμμάτων και υπηρεσιών του Metabolic Lab έχουν να κάνουν με την ίδια τη διατροφή, αλλά και με την δική μας αντιμετώπιση απέναντι στον τρόπο που τρώμε και αντιλαμβανόμαστε το φαγητό.

  • Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις φυσικές τροφές και στη μείωση των υψηλά επεξεργασμένων τροφών και σε μία διατροφή που δεν στοχεύει μόνο στη μείωση του βάρους, αλλά σε μια συνολικά καλύτερη φυσική κατάσταση.
  • Πιστεύουμε στην κίνηση και στη φυσική δραστηριότητα, και υποστηρίζουμε πως υπάρχει κάποιου είδους άσκηση για όλους μας.
  • Η υπερβολική, κουραστική πείνα δεν έχει θέση στα προγράμματά μας και στόχος μας είναι η πληρότητα και όχι η στέρηση.
  • Σας παρέχουμε κάθε βοήθημα και τρόπο για να βελτιώσετε τη διατροφή σας,  ενώ η αποστολή μας έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Ουσιώδες στοίχημά μας είναι ο κάθε άνθρωπος να υιοθετήσει μια θετική και υγιή συμπεριφορά απέναντι στο φαγητό, να εξοικειωθεί, σε βάθος χρόνου, με τις ανάγκες του οργανισμού του και να μάθει να ρυθμίζει τις παραμέτρους που τον/την επηρεάζουν.
  • Απώτερος σκοπός μας είναι να βιώσουν οι επισκέπτες μας μια μεταμόρφωση του σώματος που προέρχεται τόσο από μέσα, όσο και από έξω, η οποία θα προβιβάσει την ποιότητα της ζωής τους ουσιαστικά και σημαντικά.

Behaviour towards food

Acting as a self-regulator

Love whole foods

Allow for movement

No hunger

Change & transformation

Evidence-based health